Instant Play

Η απόκτηση της Mytopia από την 888 Holdings Public Limited Company ("888")

Η 888, ένας από τους πιο δημοφιλής πάροχους online παιχνιδιών, ψυχαγωγίας και λύσεων παγκοσμίως, ανακοίνωσε ότι συμφώνησε μέσω μιας θυγατρικής εταιρείας στην απόκτηση των στοιχείων ενεργητικού (παγίων) που αποτελούν το στούντιο ανάπτυξης παιχνιδιών της Mytopia από την Real Dice Inc.

Ταπάγια που αποκτήθηκαν αποτελούνται από:

• Ένα στούντιο ανάπτυξης παιχνιδιών, εξειδικευμένο στην ανάπτυξη cross-platform παιχνιδιών για smartphones, κινητά τηλέφωνα και πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης συμπεριλαμβανομένου του Facebook
  • Διάφορα παιχνίδια, συμπεριλαμβανομένων των “Bingo Island 2” (μια από τις κορυφαίες εφαρμογές μπίνγκο στο Facebook) και μιας εφαρμογής πόκερ η οποία χρησιμοποιεί το εμπορικό σήμα “Pacific Poker”
  • Μια κινητή εφαρμογή πολλαπλών παικτών Πόκερ σε πραγματικό χρόνο διαθέσιμη για iPhone, Android, BlackBerry, Windows Mobile και J2ME κινητά, η οποία έχει εγκατασταθεί από περισσότερους από 1.000.000 χρήστες παγκοσμίως
  • Μια τεχνολογική πλατφόρμα για την φιλοξενία και χρήση παιχνιδιών πραγματικού χρόνου σε πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης και κινητά
  • Μια άδεια λογισμικού για το Particle Code™, μια cross-platform εφαρμογή ανάπτυξης πλαισίου για κινητές συσκευές

Τα πάγια που αποκτήθηκαν θα σχηματίσουν τον ακρογωνιαίο λίθο της στρατηγικής κοινωνικών παιχνιδιών και κινητών της 888, προσφέροντας την ίδια φανταστική εμπειρία σε οποιαδήποτε πλατφόρμα. Επίσης θα προσφέρονται εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης και παιχνιδιών για Smartphones στους συνεργάτες της Dragonfish B2B, επιτρέποντας τους να εκμεταλλευτούν αυτόν τον ταχέως αναπτυσσόμενο τομέα.

Ο Γενικός Διευθυντής της 888 Holding, Gigi Levy, δήλωσε:

“Αυτή είναι μια πολύ συναρπαστική συμφωνία για την 888, και στηρίζεται πάνω στην προσπάθεια μας να παρέχουμε μια ποικιλία ψυχαγωγικών προορισμών, όπου οι άνθρωποι θα μπορούν να απολαύσουν μια πραγματικά διαδραστική εμπειρία σε μια πληθώρα από πλατφόρμες. Η Mytopia είναι ένας από τους κορυφαίους εκδότες κοινωνικών παιχνιδιών cross-platform και αυτή η απόκτηση μας δίνει ένα άμεσο πλεονέκτημα στη ταχέως αναπτυσσόμενη αγορά των κοινωνικών παιχνιδιών, ολοκληρώνει την βασική μας γκάμα προσφοράς και μας δίνει πρόσβαση σε εκατομμύρια πελάτες.

Οι βελτιώσεις στην τεχνολογία κινητών σημαίνουν ότι όλο και περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν εφαρμογές εν κινήσει, και αναμένουμε σημαντική αύξηση σε αυτόν τον τομέα. Η απόκτηση αυτή επεκτείνει το μερίδιο αγοράς της 888 στον τομέα των ταχέως αναπτυσσόμενων πλατφόρμων κοινωνικής δικτύωσης και κινητών συσκευών, όπως το iPhone και το Android και μας τοποθετεί σε ένα καλό σημείο στην αγορά ώστε να μπορέσουμε να εκμεταλλευτούμε αυτή την ανάπτυξη.”

Ο Γενικός Διευθυντής της Real Dice, Guy Ben-Artzi, δήλωσε:

“Η 888καταλαβαίνει την τάση της αγοράς. Η Mytopia θα ευδοκιμήσει με την υποδομή και την εξειδίκευση της 888 και θα αποφέρει στην 888 νέα κέρδη από εικονικά αγαθά και μικρο-συναλλαγές σε πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης και κινητές συσκευές. Και οι δύο πιστεύουμε ότι οι δυνατότητες μας στον σχεδιασμό και στην λειτουργία ανεπτυγμένων κοινωνικών παιχνιδιών, μαζί με την απαραίτητη τεχνολογία ώστε να κινηθούμε γρήγορα σε κρίσιμες πλατφόρμες smartphone όπως το iPad, είναι ο καλύτερος τρόπς για να συνδεθούμε με την επόμενη γενιά παικτών.”

Ann-marie Wilkinson/Andrew Benbow: +44 (0)20 7920 2344

Σημείωση για τους εκδότες

Η Real Dice ιδρύθηκε για να αναπτύξει παιχνίδια πολλαπλών παικτών για κινητές συσκευές νέας γενιάς, όπως το PalmOS, Windows Mobile, BlackBerry και πλατφόρμες Symbian. Έχει δοθεί έμφαση στην δημιουργία πλούσιων διαδραστικών παιχνιδιών, τα οποία επιτρέπουν στους παίκτες να παίξουν μαζί με άλλους σε διάφορες πλατφόρμες και σε πραγματικό χρόνο.

Αυτή η ανακοίνωση περιλαμβάνει δηλώσεις, οι οποίες είναι ή μπορούν να θεωρηθούν "προφητικές". Αυτές οι δηλώσεις περιλαμβάνουν τις λέξεις "περιμένουμε", "πιστεύουμε", "σκοπεύουμε", "προβλέπουμε", "αναμένουμε" και άλλες λέξεις παρόμοιας σημασίας. Από την φύση τους οι προφητικές δηλώσεις εμπεριέχουν ρίσκο και αβεβαιότητα μια και σχετίζονται με μελλοντικά γεγονότα και καταστάσεις. Οι προφητικές δηλώσεις μπορεί πολύ συχνά να διαφέρουν σημαντικά από τα πραγματικά αποτελέσματα. Όλες οι δηλώσεις που εμπεριέχονται σε αυτή την ανακοίνωση, εκτός από τις σχετικές με ιστορικά στοιχεία, συμπεριλαμβανομένων χωρίς περιορισμούς των δηλώσεων σχετικά με την οικονομική θέση της 888, την επιχειρησιακή στρατηγική, τα σχέδια και τους στόχους της διοίκησης για μελλοντικές λειτουργίες (συμπεριλαμβανομένων των σχεδίων ανάπτυξης και των στόχων σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες της 888), είναι προφητικές δηλώσεις οι οποίες βασίζονται σε τρέχουσες προσδοκίες. Τέτοιου είδους προφητικές δηλώσεις βασίζονται σε διάφορες παραδοχές σχετικά με την επιχειρησιακά αποτελέσματα της 888, τρέχουσες και μελλοντικές στρατηγικές και του περιβάλλοντος στο οποίο θα δραστηριοποιείτε η 888 μελλοντικά. Κάθε προφητική δήλωση σε αυτή την ανακοίνωση αντικατοπτρίζει την οπτική της 888 σχετικά με τα μελλοντικά γεγονότα κατά τη χρονική στιγμή αυτής της ανακοίνωσης. Εκτός και αν απαιτείται από το νόμο ή από τους χρηματιστηριακούς κανόνες της Χρηματιστηριακής Αρχής του Ηνωμένου Βασιλείου, η 888 αποποιείται ρητώς κάθε ευθύνης ή υποχρέωσης, για τη διάδοση τυχόν ενημερώσεων ή αναθεωρήσεων οποιωνδήποτε δηλώσεων για το μέλλον, που περιέχονται στο παρόν ώστε να αντανακλούν την οποιαδήποτε μεταβολή των προσδοκιών της, καθώς και οποιασδήποτε μεταβολής των γεγονότων, ή των συνθηκών στις οποίες κάθε τέτοια δήλωση βασίζεται . Οι προηγούμενες αποδόσεις δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως οδηγός για μελλοντική απόδοση.